A kitekert leveles tésztát felvágjuk 8-10 db egyforma méretű háromszögre. A megolvasztott vaj kétharmadával megkenjük, és meghintjük az őrölt fahéjjal elvegyített barna cukor háromnegyedével. Ezután rászórjuk a durvára vágott diót.
Az almát megmossuk, kimagozzuk, majd vékony szeletekre vágjuk, és elrendezzük azokat a háromszögeken. Feltekerjük és kiflit formázunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsiben elrendezzük a kifliket, megkenjük őket a maradék olvasztott vajjal, és megszórjuk a megmaradt fahéjas barnacukorral.
200 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.