Felkockázzuk a pulykamellet, besózzuk, -borsozzuk, és kevés olajon serpenyőben hirtelen kisütjük. Ha elkészült, egy tányéron félretesszük.
Egy lábosban olajat hevítünk, erre rádobjuk a megtisztított, apróra vágott hagymát és fokhagymát. Amint megüvegesedett, levesszük a tűzről és rászórjuk a pirospaprikát.
A tűzre visszatéve hozzáadjuk az átöblített savanyú káposztát, az őrölt köményt és a babérlevelet. Öntünk alá egy kis vizet, és közepes lángon kb. 45 percig főzzük. Közben kockára vágjuk az almát, és a főzési idő lejárta előtt tíz perccel a káposztához tesszük.
Ha elkészült, a káposzta és az alma is megpirult, akkor beleforgatjuk a pulykamell kockákat a raguba, és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.