A tojást kikeverjük a cukorral és a sóval, felváltva belekeverjük a tejet, a sütőporos lisztet, simára keverjük egy habverővel, végezetül hozzáöntjük az ásványvizet, ezzel is összekeverjük. Ezután a megtiszított, lereszelt almát is belekeverjük. (Az almát, ahogy lereszeltük, azonnal a palacsinta tésztába keverjük, nem csavarjuk ki.) 20 percig pihentetjük.
A palacsintasütőt olajjal kikenjük, felforrósítjuk, majd a jól felkevert tésztából, palacsintákat sütünk. Fontos, hgoy az alma egyenletesen eloszoljon a tésztában. Ha kisült, összehajtjuk, és megszórjuk fahéjas kristálycukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.