Elkészítés: A gyümölcsöket jól megmossuk, letörölgetjük, majd mindegyiket nagyon vékonyan meghámozzuk úgy, hogy a fehér részéből ne maradjon rajta.
Egy edénybe feltesszük forrni a vizet a gyümölcshéjakkal. Amikor már forr, hozzáöntjük az alkoholokat is. Beleszórjuk a cukrot, és éppen csak forráspontig melegítjüki. Ekkor belefacsarjuk a 2 narancs és citrom levét. Beleteszünk még pár kockára vágott narancsdarabot is. Jól összekeverjük, de forralni már nem kell.
Még forrón poharakba töltve a gyümölcsdarabokkal együtt kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.