A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A húst egy tepsiben grillrácsra fektetjük és 45 percig sütjük. Ezután kivesszük, és a sütőt visszakapcsoljuk takarékra (65-70 fokra).
A vajat vagy a margarint felhevítjük egy serpenyőben. Beleszórjuk a gombát, a salottát, valamint a fokhagymát, és közepes tűzön megpároljuk kb. 3 perc alatt. A tűzről levéve összekeverjük a mustárral és félretesszük. A kenyérmorzsát elvegyítjük a tarka borssal és a bazsalikommal.
Az elősütött húst megkenjük a mustárral, majd finoman rányomkodjuk a morzsás keveréket. Végül angolosra sütjük kb. 15 perc alatt. A sütési idő vége felé alufóliával letakarjuk, hogy a kéreg ne égjen meg. A sütőből kivett húst becsomagoljuk a fóliába, és legalább 15 percig pihentetjük, mielőtt felszeleteljük.
Vegyes zöldségkörettel, pl. főtt burgonyával, párolt brokkolival, sárgarépával, zöldborsóval tálaljuk.Yorkshire puding is illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.