A tejet felforraljuk. A rizslisztet simára keverjük a vízzel, és összekeverjük a forró tejjel. Folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. Közben cukrozzuk és hozzáadjuk az őrölt mandulát, végül a narancsvirágvizet. A krémet kis tálkákba vagy poharakba öntjük, hűlni hagyjuk.
A szőlőt leszemezzük, megmossuk, félbevágjuk, majd a cukorral, a vörösborral és őrölt fahéjjal kicsit összeforraljuk, míg be nem sűrűsödik kicsit. A rizspudingot a fűszeres gyümölcsraguval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.