A lisztet egy mély tálban összemorzsoljuk a vajjal, aztán gyors mozdulatokkal hozzágyúrjuk a többi hozzávalót. A tésztát vékonyra nyújtjuk és feltekerjük. A tésztarudat négy egyforma nagyságú darabra vágjuk, és egyenként kinyújtjuk, az így kapott részeket egymásra fektetjük, és a hőtőben húsz percig pihentetjük.
Ezután a rétegezett tésztát vékonyra nyújtjuk, megkenjük a tetejét villával felvert sós tojással. Csíkokat vágunk belőle, mindegyikre teszünk a baconból, és csavarunk néhányat a rudakon. A tetejét megszórhatjuk szezámmaggal, mákkal és 180 fokos sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.