A megmosott és szárazra törölt csirkemellfilét félbevágjuk. Megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk szerecsendióval, majd legalább 30 percet állni hagyjuk. A spárgát meghajlítjuk, letörjük a fás részét, majd megmossuk és alaposan lecsepegtetjük. Ezután egy tálcára tesszük, megszórjuk sóval és őrölt színes borssal, és összeforgatjuk.
3-4 szelet bacont lefektetünk úgy, hogy fedjék egymást, majd ráhelyezünk néhány darab spárgát. Ezután rátesszük a befűszerezett csirkemellet, majd ráhajtjuk a túllógó bacont, és egy gyors mozdulattal átfordítjuk.
Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, majd meglocsoljuk az olívaolaj felével. Ezután ráhelyezzük a becsomagolt csirkemelleket, és meglocsoljuk a maradék olívaolajjal. 180 fokra előmelegített sütőbe helyezzük és 25 percig sütjük. Kivesszük a sütőből, megszórjuk a reszelt sajttal, és még 10 percig sütjük, hogy a sajt ráolvadjon. Tálaláskor a tányérra helyezzük a készre sült csirkemellet, mellékanalazzuk a köretet, majd úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.