A tojásokat 15 dkg cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és ásványvízzel lazítjuk a tésztát. A palacsinta tészta sűrűsségét egyénileg határozzuk meg.
Bevonatos serpenyőben elkezdjük egyenként kisütni a palacsintákat. Az első kisült palacsintát tányérra helyezzük és a tetejére felszeletelt barackot helyezünk. Ezt megismételjük, ameddig van még barack. Ezután a rétegezést kakaós cukorral folytatjuk.
Ehhez 15 dkg cukrot ízlés szerinti mennyiségű kakaóporral elkeverünk. A továbbiakban kisült palacsintákat ezzel szórjuk meg. Az utolsó palacsinta tetejére nem teszünk semmilyen tölteléket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.