A lisztet és a kakaóport összekeverjük a tojásokkal, a tejjel és a vízzel, hogy csomómentes masszát kapjunk. Minimum egy óráig a hűtőben pihentetjük sütés előtt.
Megmossuk a szőlőt, összekeverjük a baracklekvárt a fahéjjal és a pálinkával , és végül megfőzzük a vaníliás pudingot.
Pihentetés után a kakaós palacsintákat a szokásos módon kisütjük , és megtöltjük a fahéjas-pálinkás baracklekvárral.
Egy nagyobb tortaforma alját kirakjuk a babapiskótákkal, erre rákanalazunk 3-5 evőkanál pudingot , majd mindezekre csigaformában ráfektetjük a megtöltött palacsintákat.
A maradék vaníliapudingot ráönjük a palacsintatorta tetejére, s végül szőlővel díszítjük a torta tetejét.
Hűtőbe helyezzük pár órára, hogy ezalatt összedermedjen a puding és jól szeletelhető legyen a sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.