A tojásokat 15 dkg cukorral habosra keverjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk, és ha szüksséges, szénsavas ásványvízzel lazítjuk a tésztát. (A palacsintatészta sűrűségét egyénileg határozzuk meg)
Teflon- vagy kerámiabevonatos serpenyőben elkezdjük egyenként kisütni a palacsintákat. Nagyjából egy merőkanálnyit teszünk a tésztából a serpenyőbe.
Az első kisült palacsintát tányérra helyezzük, kakaóporral megszórjuk, és a tetejére apróra szeletelt barackot helyezünk. Ezt addig ismételjük, ameddig el nem fogy a barack, végül tejszínhabbal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.