A barackos morzsás sütemény elkészítéséhez a vajat megolvasztjuk, majd hagyjuk kihűlni. Elvegyítjük a lisztet a darált dióval, a sóval és a kristálycukorral.
Hozzáadjuk az olvasztott vajat, és morzsás állagúra dolgozzuk. Az így kapott tészta kétharmadát egy 26 cm átmérőjű tortaformába nyomkodjuk. A barackot megmossuk, félbevágjuk és kimagozzuk.
Ezután elrendezzük a formában, rámorzsoljuk a megmaradt tésztát, és megszórjuk 2 ek cukorral. A süteményt a 200 fokra előmelegített sütő alsó részében sütjük 25-35 percig, végül kivesszük, és hagyjuk kihűlni. Felszeletelve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.