Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrom, fóliában fél órára a hütőbe teszem. A sütőt előmelegítem 210 fokra. Amíg a tészta a hütőben dekkol, elkészítem a tölteléket.
A vajat, a cukrot és a tojások sárgáját habosra verem, ezután hozzáadom a pudingport, a vaníliás cukrokat és az összes túrót, átnyomva. A tojásfehérjéket habbá verem és fellazítom vele a túrókrémet. Kör alakú sütőforma aljára sütőpapírt teszek, a szélét kivajazom. A tésztát alulra nem túl vastagon elhelyezem, ráöntöm a túrókrémet.
A sütése kicsit komplikált: 210 fokon sütöm 10 percig, utána visszaveszem 180 fokra és ott sütöm kb. még 60 percig. Figyelni kell sütés közben, amennyiben elkezdene barnulni a teteje egy sütőpapírral letakarom, és úgy sütöm tovább.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.