Elkészítés: A csikemelleket sóval, ételízesítővel és majorannával ízesítjük, majd kevés olajban sütni kezdjük. Mikor már majdnem kész a hús, rákarikázzuk a hagymát, majd a paradicsomot, és rászórjuk az apróra vágott fokhagymát. Picit hagyjuk puhulni. A besamelhez megolvasztjuk a vajat, kis lisztet szórunk rá, majd felöntjük a tejjel. Szerencsendióval fűszerezzük, majd reszelt sajtot adunk hozzá. Ezzel a sajtos besamellel leöntjük a húst, a legvégén még szórunk rá sajtot, hogy jól ráolvadjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.