A diót durvára törjük egy nyújtófával, vagy mozsárban törővel. 1-2 perc alatt forró serpenyőben megpirítjuk, majd félretesszük.
A 2 tojásfehérjét kemény habbá verjük a porcukorral vagy eritrittel, majd hozzákeverjük a birsalmasajtot, és habverővel alaposan felverjük.
Tálalás előtt poharakba egy-egy nagy kanál habot rakunk, majd pirított dióval és a kekszmorzsa 2/3-ával szórjuk meg. Erre újabb adag habot teszünk, majd ismét egy kis morzsát és diót. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Megjegyzés
Tipikus villámdesszert mindenki nagy-nagy örömére!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.