A tojásfehérjékből a cukorral kemény habot verünk, majd hozzákeverjük a sütőporral és a darált dióval elkevert ledarált kekszet. A tésztamasszát a vízzel lazítjuk, majd egy 22×34 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsibe simítjuk. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük.
A tojássárgákat a liszttel, a kakaóporral, a cukorral és a tejjel simára keverjük és felfőzzük. Közben beletördeljük a csokoládét, és sűrű krémmé főzzük. Kihűtjük, és kikeverjük a felhabosított vajjal. A krémet kihűlt sütemény tetejére simítjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a krémre simítjuk. A csokoládét felolvasztjuk, és a sütemény tetejére kanalazzuk, majd néhány órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.