Egy lábosban felforrósítjuk az olajat, a vizet és a tejet a sóval együtt. Levesszük a tűzről, beleöntjük a lisztet, és hozzáadjuk a fokhagymát. Simára keverjük, majd kb. 15 percig hűlni hagyjuk.
A reszelt sajtot és a tojásokat is a masszába keverjük. (Darabos állagú lesz, mint a túró.) Kis zsemléket formázunk belőle, majd sütőpapírral bélelt tepsiben 15-20 percig sütjük, amíg a tetejük enyhén megbarnul.
Megjegyzés
Gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.