Elkészítés: A brokkolit jól megmossuk, a szárát és a keményebb részeit levágjuk, nem használjuk fel a leveshez. A fejet rózsákra szedjük, bő, sós, ételízesítős
vízben egészen puhára főzzük. Amikor még csak roppanós, párat kiszedünk belőle, ezzel díszítjük majd a kész levest.
Amikor megfőtt a zöldség, pürésítjük, hozzáadjuk a krémsajtot, jól elkeverjük, végül belekeverjük a tejszínt is. A citromlével pikánsra ízesítjük a levest.
Rászórjuk a félretett roppanós brokkolidarabokat és a frissen aprított petrezselyemzöldet.
A kenyereket 4 felé vágjuk, mindegyiket meghintjük a reszelt sajttal, és sütőben megpirítjuk, hogy a sajt ráolvadjon.
Tálaláskor egy-egy sajtos pirítóst ültetünk a leves tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.