Elkészítés: A húst vékony szeletekre vágjuk, és sütőedénybe egy sort rakunk belőle. Erre teszünk 1 sor karikára vágott hagymát, paprikát, kolbászt, paradicsomot, majd kevés grill fűszerkeveréket szórunk rá. A rétegezést addig folytatjuk, amíg a hozzávalók elfogynak. A felszeletelt gombát a tetejére szórjuk. A Knorr tejszínes Rafinériát tejszínnel elkeverjük, majd beletesszük a zöldborsót, és összeforraljuk. Az így elkészített öntetet a húsra öntjük, majd az egészet sütőben 180 fokon készre sütjük. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.