Előkészítés: A kolbászt karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és egészen apróra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A brokkolit megmossuk, apró rózsáira szedjük. A petrezselymet megmossuk, leveleit lecsipkedjük, félretesszük a díszítéshez.
Elkészítés: Mélyebb teflon serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a kolbászkarikákat megpirítjuk benne, majd hozzáadjuk a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzátesszük a burgonyát és a brokkolit, sűrűn kevergetve kb. 5 percig sütjük. A tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, a pirított alapanyagokra öntjük. Lefedjük, és nagy tűzön sütjük. Amikor a teteje keményedni kezd, és a rántotta nem ragad a serpenyő széléhez, konyhai falapát segítségével megfordítjuk, hogy a másik oldala is megpiruljon. Petrezselyemlevelekkel díszítjük, és azonnal tálaljuk. Savanyúságot kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.