A megtisztított burgonyákat félbevágjuk, és sós vízben félpuhárafőzzük. Kevés olajat öntünk egy serpenyőbe, rádobjuk a kelbimbót, megsózzuk, megborsozzuk, és rányomjuk az egyik gerezd fokhagymát. Roppanósra sütjük, majd kivesszük. A zöldbabbal ugyanezt tesszük.
A felkarikázott kolbászt serpenyőben mindkét oldalról megsütjük, majd félretesszük. A megtisztított lila hagymát félbevágjuk, felkarikázzuk, és megdinszteljük a kolbászból kisült zsiradékon.
A félpuhára főtt burgonyát leszűrjük, a vágott felével lefelé serpenyőbe tesszük, és készre sütjük egy kevés felforrósított olajon.
Ha minden összetevő elkészült, összeforgatjuk azokat. Összeállítjuk a mártást, és ezzel tálaljuk a burgonyasalátát.
Megjegyzés
Burgonyasaláta grillezett zöldségekből? Miért ne?! Így fokozhatjuk az ízeket, hiszen a ropogós alapanyagok kevés öntettel egy izgalmas, új ízvilágba röpítenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.