A burgonyaszirom elkészítéséhez a burgonyákat zöldséggyalun lereszeljük. Egy közepes lábosban egy ujjnyi olajat, felmelegítünk, a burgonyaszeleteket több részletben, adagonként körülbelül 4 perc alatt kisütjük, míg a burgonyák ropogósak és aranybarnák lesznek. A kész krumpliszirmokat egy konyhai papírtörlővel bélelt tálba szedjük, és néhány tekerésnyi feketeborssal ízesítjük.
A krém elkészítéséhez egy szilikon spatulával addig kevergetjük a kecskesajtot, a mascarponéval és a narancshéjjal, amíg szép sima lesz, majd szobahőmérsékleten pihentetjük.
Az olajbogyókrém elkészítéséhez az olajbogyókat, a kapribogyót és a rozmaringot egy aprítógépbe tesszük, majd olívaolajt adunk hozzá, és pürésítjük.
A burgonyaszirmokra egy-egy adag kecskesajtot, majd egy kanálnyi olajbogyókrémet kanalazunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.