Elkészítés: Kenyértésztát csinálunk a megszokott módon a hozzátevőkből. Míg a tészta kell, a paradicsomot, a mozzarellát és a sonkát kockára vagdossuk. Villával jól elkeverjük a túrót a tojással, sózzuk, borsozzuk, és kakukkfüvet adunk hozzá. Ezután belekeverjük a kockára vágott paradicsomot, a mozzarellát és a sonkát.
A tésztából 4 lapostányér formájú lapot nyújtunk, az egyik felét megkenjük a töltelék negyedével, és kettőbe hajtjuk. A széleit jól összenyomjuk, és a lepénykéket olajozott tepsibe helyezzük, majd ugyanígy járunk el a további 3 tésztakorong esetében is. Meleg helyen még 15 percig pihentetjük, utána 20 percig sütjük 220 fokon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.