Elkészítés: A tésztához válasszuk szét a tojásokat. Verjük fel a fehérjét a vaníliás cukorral. Adjuk hozzá a cukrot a sárgájához, majd ezt is keverjük fehéredésig. Keverjük a liszthez a sütőport, és öntsük a sárgájához. Adjuk hozzá a tejet és az olajat is, és keverjük össze. Végül ízesítsük 2 evőkanál instant cappuccinóval (vagy kávéval). Óvatosan keverjük bele a tojáshabot.
Kenjünk ki egy köralakú sütőformát margarinnal, lisztezzük, öntsük bele a tésztát, és tegyük be a sütőbe. 50 perc alatt megsül (10 percig 190 fokon, majd 170-en).
Közben készítsük el a krémeket! Főzzük meg a 3 csomag pudingot a tejjel és a cukorral. Majd öntsük 3 tálba. Főzzünk egy kávét egy kis víz és 2 teáskanál kávéból, majd öntsük az egyik pudingra.
A másik kettőhöz adjunk 1-1 kanál cappuccino italport (vaníliásat és klasszikusat). A kávéshoz adjunk még 1 evőkanál kakaót, hogy sötétebb legyen, a cappuccinóshoz pedig egy felet. Keverjük őket meg egyenként. Adjunk hozzájuk 5-5 dkg margarint, és verjük habosra.
Ha kisült és kihűlt a süti, vágjuk 3 lapba. Az alsó szintet kenjük meg a cappuccinós krémmel. Tegyük rá a középső részt. Erre kenjük rá a kávés krémet, fedjük be a süti tetejével. Majd vonjuk be a vaníliás cappuccino krémmel úgy, hogy jusson az oldalára is.
Olvasszuk meg a fehércsokit (mikróban 3 perc 350W-on), keverjük el, és díszítsük vele a sütit (habzsákkal). Fújjunk tejszínhabcsókokat a szélére, tegyünk rá kekszet, és ezeknek a tetejére is fújjunk habot.
Kész a torta!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.