A tésztát forró, sós víben kifőzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint. Amikor kész, leszűrjük, és félreteszük 4 evőkanál főzőlevet.
Közben egy nagyobb serpenyőben, forró olajban kisütjük a felkockázott szalonnát (ha ezzel előbb végzünk, kitesszük a szalonnát egy tányérra, hogy ne szívja fel az olajat). A megfőtt tésztát a szalonnához adjuk, és lassú tűzön, folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk a tojásokat.
Amikor a tojás már kezd megsülni, de még nem érte el a rántotta állagot, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a tejfölt, majd ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk. Végül a forró tésztára reszeljük a sajtot, és az egészet összekeverjük.
Megjegyzés
A tejföl kihagyható, ha esetleg nincs otthon. Csak plusz krémességet ad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.