A kolbászt felkarikázzuk, a szalonnát felkockázzuk, és az olajon megpirítjuk őket.
A hagymát felszeleteljük, majd a serpenyőből a már megpirult szalonnát és kolbászt kiszedjük és lecsepegtetjük. A lábosban maradt zsiradékban a hagymát megpároljuk az összezúzott fokhagymával együtt, vigyázva, nehogy a fokhagyma megégjen.
A mepárolódott, megpirult hagymához hozzáadjuk a paradicsomot, a mustárt, a sűrített paradicsomot és egy kevés vizet. Az egészet összeforraljuk, majd beletesszük a már előre megfőtt vagy megmosott és lecsepegtetett konzerv szemesbabot. Hozzáadjuk a félretett kolbászt és szalonnát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd összemelegítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.