A sütőt 180 fokra előmelegítjük, egy kb 18-20 cm-es tortaforma aljába sütőpapírt fektetünk. A tojásokat szétválasztjuk, a tojások sárgáját a cukorral és a vajjal fehéredésig keverjük, majd hozzákeverjük a reszelt céklát és a sütőporral átszitált lisztet.
A tojásfehérjét a sóval habbá verjük, és összedolgozzuk a céklás masszával. A formába simítjuk, majd kb. 20-25 perc alatt megsütjük, és tűpróbával ellenőrizzük. Ha a tészta megsült, rácsra borítva kihűtjük, majd lapjában ketté vágjuk.
A pudingot a cukros, vaníliás tejben megfőzzük. A csokoládét lereszeljük, és 1 evőkanállal félreteszünk belőle. A tejszínt habbá verjük, majd pár kanál habot a kihűlt pudinggal jól kikeverünk, a többi habot és a reszelt csokoládét óvatosan összeforgatjuk a pudingos résszel. A krém felével megtöltjük a piskótát, a maradék felét a torta tetejére simítjuk, a többit csillagcsöves habzsákba töltjük, és rózsákat nyomunk a tetejére. A félretett csokoládéreszeléket a tetejére szórjuk, és 2-3 óra hűtés után szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.