A céklát leszűrjük és lecsepegtetjük, majd vékonyan felcsíkozzuk, és összeforgatjuk a meghámozott, kimagozott, durvára reszelt almával. Megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzákeverjük a sajtkrémet. A salátát a hűtőbe tesszük 30 percre, hogy ízek összeérjenek.
A megmosott, szárazra törölt paprikát kimagozzuk, majd karikákra vágjuk a megtisztított újhagymával együtt, és a salátába forgatjuk. A kenyérszeletekre halmozva kínáljuk. Céklacsírával és ízlés szerinti zöldfűszerrel díszítve tálaljuk.
Megjegyzés
A legtöbb gyerek nem szereti az ecetes céklát, ám a tejszínes sajtkrémmel gazdagítva még ők is szívesen megkóstolják majd.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.