A tartármártáshoz először elkészítjük a majonézt. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájákat egy tálba tesszük, és az apránként hozzácsorgatott olajjal fehéredésig keverjük. Hozzákeverjük a citromlevet és a sót is.
Hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt, a borsot, a cukrot, és alaposan összedolgozzuk.
Az elkészült tartárba keverjük a felkockázott céklát és sonkát, a főtt rizst és a mogyorót, majd az egészet összeforgatjuk.
Tálalásig, 1-2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Nézd meg videón, hogyan készül a céklás rizssaláta!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.