Elkészítés: A kekszet és a mogyorót morzsásra daráljuk, összevegyítjük a cukorral (ez ízlés szerint) és az olvasztott vajjal, majd sütőpapírral kibélelt 24 cm-es átmérőjű tortaforma aljába nyomkodjuk. 10 percig 180 C sütőben rózsaszínűre sütjük.
A krémsajtokat habosra keverjük a cukorral. A zselatint és a matchaport feloldjuk a langyos teában, majd forrpontig hevítjük, de nem hagyjuk felfőni, majd kevergetve kihűtjük. A tejszínt keményre verjük.
A krémsajtba keverjük a zselatinos teát, majd lazán beleforgatjuk a tejszínhabot, és hűtőben 10-15 percet dermesztjük. Végezetül a krémet belesimítjuk a tortaformába, és másnapig hűtőben tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.