Megolvasztjuk a vajat egy nagy főzőedényben. Hozzáadjuk a darált marhahúst (lehet sertés is), és folyamatos kevergetés mellett fehéredésig pároljuk ( 5-6 perc).
Megszórjuk a fűszerkeverékkel, és hozzáöntjük a konzervparadicsomot is. Alaposan összekeverjük, hozzáadjuk a száraz szarvacskatésztát, a vizet, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Lefedve 10-12 percig főzzük. Ez idő alatt egyszer átkavarjuk.
Mikor már majdnem kész, azaz megpuhult a tészta, hozzákeverjük a lecsepegtetett babot és a reszelt sajtot. Utólag ízesítjük, ha szükséges. Végül letakarva hagyjuk állni még 4-5 percig.
Petrezselyemmel megszórva azonnal tálalhatjuk. A maradékot légmentesen lezárva, hűtőszekrényben 4 napig tárolhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.