Elkészítés: A piskótát megsütjük, hűlni hagyjuk. A tejfölt 7 evőkanál porcukorral és a citrom lereszelt héjával elkeverjük. A citrom levét kikeverjük 3 evőkanál porcukorral és hozzáadjuk a tejfölhöz. A tejszínt kemény habbá verjük. 1 dl vízhez hozzáforralunk 1 evőkanál zselatint. A tejfölhöz hozzáadjuk a habot és a zselatint. A piskótát tortaformába helyezzük, ráöntjük a citromhabot. Hűtőbe tesszük, és hagyjuk dermedni. Elkészítjük a gyümölcszselatint, és a kissé hűlt tortára öntjük. Előtte díszítjük a tortát vékonyra vágott citromkarikákkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.