Egy tálban habverővel simára dolgozzuk a tojásokat, a cukrot, sót, az olajat és a hideg tejet. Fokozatosan hozzáadagoljuk az átszitált lisztet, csomómentesre keverjük és beleöntjük a citromlikőrt.Tejszín sűrűségű masszát kell készítenünk, ha szükséges tejjel vagy szódavízzel hígithatjuk a tésztát.
Fél óra pihentetés után, felforrósított, kevés olajjal megkent palacsinta sütőben vékony palacsintákat sütünk, majd megkenjük a dzsemmel.
Friss zöldparadicsom szeletekkel díszitjük, és együtt fogyasztjuk a paradicsommal. A dzsem különleges, ízletes, édes, ezért a palacsintákat vékonyan kell megkenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.