Elkészítés: A margarint mikróban felpuhítjuk (ne legyen folyós), hozzáadjuk a tojássárgáját, a citromlevet, a reszelt citromhéjat, majd az összekevert száraz hozzávalókat is. Alaposan összedolgozzuk, majdahűtőben egy kicsit pihentetjük.
Lisztezett felületen kb. 3-4 mm vastagra nyújtjuk a tésztát, tojás alakú kiszúróval kiszaggatjuk, majd minden második közepére lyukat készítünk egy egészen kicsi pogácsaszaggató segítségével.
Sütőpapíros tepsibe rakjuk külön a teliket, külön a lyukasakat. Előmelegített sütőben kb. 170 fokon 6 perc alatt a lyukasakat, és kb. 8 perc alatt a teliket világosra megsütjük. Hagyjuk kihűlni.
Majd egy teli és egy lyukas linzert 1-1 kiskanál lekvárral összeragasztunk. Pár óra alatt vagy 1 éjszaka alatt megpuhulnak.
Porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.