Az egész tojásokból a megszokott módon piskótalapot sütünk egy kerek tortaformában, de még sütés előtt a tésztába reszeljük a fél citrom héját. Ha megsült a tortalap, akkor kettévágjuk és félretesszük kihűlni.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, és hozzáadjuk a cukrot. Hogy a cukor elolvadjon, gőz fölött kevergessük a habot a robotgép egyes fokozatán. Még mindig a gőz fölött kevergetve, hozzáadjuk a fél citrom levét, de csak lassan csepegtetve.
Az így kapott krémet levesszük a gőzről, és még melegen belekeverjük az margarint. Megvárjuk míg kihűl, és megkenjük vele a piskótalapot úgy, hogy a tetejére is maradjon. Végül tejszínhabbal és citromkarikákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.