A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből csipet sóval kemény habot verünk. A sárgáját egy habverővel elkeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, és a tejjel óvatosan, apránként felengedjük. Sűrű palacsintatészta- féleséget kapunk, ebbe szórjuk bele a mazsolát. Végül óvatosan belekeverjük a felvert fehérjét.
A vajat a serpenyőben megolvasztjuk, beleöntjük a tésztát egy 2 cm magas serpenyőbe, és addig sütjük, míg az egyik oldala meg nem pirul. Akkor négybe vágjuk, és a részeket megforgatjuk. Ha az is pirosra sült, kisebb darabokra tépkedjük, megszórjuk porcukorral, és minden oldalát megpirítjuk. Porcukorral megszórva, lekvárral meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.