Elkészítés: A hagymát felkockázod, a répákat karikára vágod, a gomba levét leöntöd és felszeleteled. A húst felkockázod.
A hagymát kevés olajon megfonnyasztod, rádobod a húst, átforgatod, amíg elfehérednek a darabok. A répát, fehérrépát, gombát hozzáadod, kicsit átpirítod 1-2 percig. Felöntöd vízzel, dobsz bele egy babérlevelet, egy húsleveskockát, sót, őrölt borsot, egy kanál mustárt, egy fél evőkanál citromlevet, majorannát. Puhára főzöd.
A tejfölt, tejszínt, kevés liszttel kikevered, ezzel berántod a levest. (A rántáshoz merőkanalanként adsz a levesléből, jó alaposan elkevered, és így tovább, kb. a lé felét átmered, majd az egészet visszaöntöd a levesbe. Így nem lesz csomós benne a rántás.) Leveszed a tűzről és egy kávéskanál tárkonyt dobsz bele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.