A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk, és az olívaolajon kb. 5 perc alatt üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a marahahúst, az apróra vágott fokhagymát, a felkarikázott csilit és a római köményt. Megsózzuk, megborsozzuk, és fehéredésig pirítjuk a húst. Amikor a hús megpirult, felöntjük a barna sörrel, és ebben pároljuk tovább.
Amikor a húsról elfőtt a barna sör, ráöntjük a paradicsomot, és hozzáadjuk az étcsokoládét. Ízesítjük oregánóval, bazsalikommal, sóval, a babérlevéllel, valamint a fél rúd fahéjjal. Legalább egy órán át főzzük így, a fahéjat félidőben eltávolítjuk.
Amikor jól összefőtt, hozzáadjuk a babkonzerveket, megkóstoljuk, ha szükséges, utánaízesítjük. Reszelt cheddarral és friss korianderrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.