A lisztet elvegyítjük a római köménnyel, a csilipehellyel és a sóval, majd hozzáadjuk az ásványvízzel elkevert tojásokat és simára dolgozzuk. A megtisztított újhagymát felkarikázzuk és a kukoricával együtt a tésztamasszába forgatjuk.
Serpenyőben adagonként felhevítjük az olajat, és a kukoricás masszából evőkanállal több részletben 8-12 gombócot teszünk bele. Kissé lelapítjuk, és mindkét oldalukat aranybarnára sütjük 4 perc alatt.
A kész tócsnikat konyhai papírtörlőn lecsepegtetjük, majd fogyasztásig a 100 fokra előmelegített sütőbe tesszük. (A légkeverést ne kapcsoljuk be!) A simára kevert tejfölt külön tálkában kínáljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.