Egy nagy tálban összekeverjük a megmosott, szárazra nyomkodott, majd felcsíkozott csirkét 1 evőkanál olajjal, a mézzel, az ecettel és a mustármaggal. Hagyjuk a pácban, amíg elkészítjük a tölteléket.
A töltelékhez kikaparjuk az avokádó húsát egy tálba, hozzáadjuk a citrom- vagy a lime levet és összetörjük egy villa segítségével.
Az újhagymát megmossuk és felkarikázzuk, a paprikákat megmossuk, majd kicsumázzuk, végül felcsíkozzuk őket.
Az újhagymát és a piros paprika szeleteket összekeverjük a chili szósszal, a paradicsommal és a korianderrel. Egy tálra kanalazzuk.
A maradék olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, beledobjuk a megpucolt, apróra vágott hagymát, a maradék felcsíkozott paprikát és rázogatva pároljuk 4-5 percig, amíg puha és barnás színű nem lesz. Kiöntjük a serpenyőből egy nagy tálba és a sütőben melegen tartjuk.
A serpenyőt újra felforrósítjuk és a bepácolt csirkét 5-8 perc alatt megsütjük, addig, amíg meg nem puhul. Beletesszük a hagymát és a paprikát.
A tortillát a sütőben vagy a mikróban felmelgítjük, majd megtöltjük őket, feltekerjük és tejföllel meglocsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.