Elkészítés: Ha házilag készítjük a majonézt, célszerű először azzal kezdeni. Ehhez szükségünk lesz egy mixer robotgépre, üssük bele a tojásokat, sózzuk és borsozzuk meg ízlés szerint, ezen utólag még ízesíthetünk, és indítsuk el a gépet. Menet közben tegyük hozzá a citromlevet, a porcukrot és a mustárt, ezután lassan csurgassuk bele a 3 dl étolajat, és mikor szépen besűrűsödött, mehet hozzá a tejföl, hogy lágyabb legyen az íze.
A kaszinótojáshoz tegyük fel főni a 8 db tojást, forrástól számított 10 percig főzzük, hogy kemény legyen. Közben pucoljuk meg a vöröshagymát, és vágjuk apróra. Egy serpenyőben 1 evőkanál zsírt olvasszunk fel, dinszteljük meg a hagymánkat, ezután tegyük bele az alaposan megmosott csirkemájat, sóval, borssal ízesítsük, és pároljuk készre. Közben a burgonyát is tegyük fel főni héjában. Mikor elkészült, hámozzuk meg. A főtt tojásokat is hámozzuk meg… Tanács: mielőtt meghámozzuk a tojásokat, áztassuk hideg vízbe, így könnyebben jön le a héjuk.
A meghámozott tojásokat vágjuk félbe, vegyük ki a sárgájukat, tegyünk egy keverőedénybe, adjuk hozzá a főtt burgonyát, a vajat, 1 evőkanál mustárt és a csirkemájat. Ezt dolgozzuk össze egy botmixerrel vagy turmixgéppel: a töltelékünk már kész is van. Ezután töltsük meg a félbevágott tojásainkat ezzel a töltelékkel, fektessük egy tálra, öntsük le a majonézzel, díszítsük tetszés szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.