Elkészítés: A csirkemellet csíkokra vágom, besózom. A paradicsomot, a paprikát és a hagymát felvágom, szintén kicsit besózom, és a csirkecsíkokkal együtt olívaolajon serpenyőben megpirítom, amíg a hús kifehéredik.
Közben felteszem a tésztát főzni, én a zacskón feltüntetett min. időt szoktam betartani, mert a tejszínnel felfőzve még úgyis puhul a tészta.
A húst a zöldségekkel egy nagyobb lábosba átteszem, és felöntöm az 1 liter főzőtejszínnel. Sózom, borsozom, bazsalikomot és fokhagymát teszek bele, majd közepes lángon rottyanásig felfőzöm. Beleteszem a tésztát, majd megint összeforralom, míg egy picit besűrűsödik.
Tálaláskor megszórom reszelt parmezánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.