A csirkeszárnyat alaposan megmossuk, majd papírtörlővel szárazra töröljük. Ezután besózzuk, és kb. fél órát állni hagyjuk.
A tojáshoz hozzákeverjük a tejet és az áttört fokhagymát, majd hozzáadjuk a fűszerkeveréket, a mustárt és a Piros Aranyat, és alaposan összekeverjük.
Ezután fokozatosan hozzákeverjünk annyi kukoricalisztet, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk.Az olajat egy serpenyőben felhevítjük.
A csirkeszárnyakat kukoricalisztbe, majd a fűszeres palacsintatésztába forgatjuk.Ezután óvatosan az olajba tesszük, majd egy fedővel lefedjük. A lángot mérsékeljük és lassan, a húst többször átfordítva szép pirosra sütjük. Papírtörlőre szedjük, és melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.