A lisztet, a szódabikarbónát, a fahéjat és a sót egy nagy tálban összekeverjük.
A szobahőmérsékletű puha vajat simára keverjük a cukorral, majd hozzákeverjük a tojást és a vaníliakivonatot, majd folyamatosan adagolva a lisztes keveréket. Végül belekeverjük a zabpelyhet, az áfonyát és az apróra vágott csokit. A tésztát lefedjük és legalább 30 percig pihentetjük.
Sütőpapírral kibélelt tepsire evőkanállal ráhalmozzuk a masszát, amit a tenyerünkkel szétlapítunk. Előmelegített sütőben 180 fokon 10-12 perc alatt készre sütjük a kekszeket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.