A csokis-banános táska töltelékéhez a tejet egy kis lábasban tegyük fel a tűzhelyre. Kezdjük melegíteni, majd tördeljük bele az étcsokoládét, és adjuk hozzá a cukrot. Kevergessük addig, amíg a csokoládé elolvad.
A keményítőt keverjük simára egy kevés hideg vízben, csorgassuk a lábasba, majd folyamatos keverés mellett főzzük sűrű krémmé. Húzzuk le a tűzről, és hagyjuk legalább langyosra hűlni.
A leveles tésztát tekerjük ki, és vágjuk 6 egyforma téglalapra. A téglalapok egyik felének közepét irdaljuk be, a másik felükre kenjünk a töltelékből úgy, hogy a széleket üresen hagyjuk.
A banánt vágjuk vékony karikákra. Tegyünk a töltelékre néhány karikát, a széleket kenjük le egy felvert tojással, majd a beirdalt részt hajtsuk a töltelékre. A széleket nyomkodjuk össze villával, majd a sütemények tetejét kenjük le tojással.
Tegyük a táskákat sütőpapírral bélelt tepsibe, és 180 fokra előmelegített sütőben 18-20 perc alatt süssük aranybarnára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.