A szűrőben átmosott quinoát háromszoros mennyiségű vízzel felforraljuk, majd gyengébb tűzön, fedő alatt puhára főzzük kb. 15 perc alatt. Az esetleg visszamaradt főzővizet leöntjük, és a quinoát teljesen kihűtjük.
A sütőt előmelegítjük 175 fokra. A kókuszreszeléket keverőtálban elvegyítjük a sóval, majd lazán hozzákeverjük a juharszirupot, az olajat és a tojást. Hozzáadjuk a quinoát, és fakanállal képlékenyre dolgozzuk.
A csokoládét felaprítjuk vagy durvára reszeljük, majd a chiamaggal együtt a masszába forgatjuk.
A masszából sütőpapírral leterített tepsibe jó evőkanálnyi halmokat rakunk, amelyeket 4-5 cm átmérőjű pogácsákká lapítunk. Az előmelegített sütőben sütjük kb. 25 perc alatt, majd hűlni hagyjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.