Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, s adunk közben hozzá 1 csomag vaníliás cukrot. A sárgájához keverjük először a cukrot, majd a lisztet és a sütőport, s a tejjel csomómentesre keverjük. Végül óvatosan belekeverjük a habot.
Sütőpapíros tepsin kisütjük a piskótát kb. 10-12 perc alatt. Ha kivettük, egy konyharuhával fedjük be, hogy ne száradjon ki.
A habtejszínt felverjük, közben adunk hozzá 3 evőkanál porcukrot. A zselatint egy kis vízben felmelegítjük, a készülő habhoz öntjük, minél keményebb tejszínhabbá verjük végül.
A margarint kikeverjük a porcukorral. A csokit megolvasztunk mikróban 350 W-on 2 perc alatt, hozzákeverjük a margarint, egy kis tejszínhabot, valamint 1 evőkanál nutellát.
Alufóliával kibélelünk egy kis sütőformát, beleöntjük a csokit, s ráegyengetjük a maradék tejszínhabot. Befedjük egy réteg piskótával.
Csokipudingot főzünk 3 dl tejből, 3 evőkanál kristálycukorból, 1 csomag étcsokis pudingporból, fél üvegcse rumaromából, s ráöntjük a piskótára. Végül befedjük egy réteg piskótával.
Már csak annyi dolgunk van, hogy egy éjszakára betegyük a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.