A csokoládé 3/4-ét vízgőz felett, vagy mikróban felmelegítjük, a lényeg, hogy megolvadjon. Majd ha felolvadt hozzáöntjük a maradék csokit és simára keverjük és visszahűtjük 30-32 fok közé.
A csokit szilikonos gömbformákba öntjük, majd lefordítjuk a formát, hogy a csoki belseje kifolyjon és üreges legyen. Ezután betesszük a mélyhűtőbe, és hagyjuk megszilárdulni a gömböket.
A tejszínes meggykrémhez a tejszínt kemény habbá verjük. Amikor kezd habosodni, hozzáadjuk a porcukrot. A felverődött tejszínbahot összekeverjük a meggyel.
A kosárkákat kifordítjuk a szilikonformából és megtöltjük a krémmel. A tetejére teszünk egy szem meggyet, és megszórjuk csokidarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.