1 liter tejet felteszünk melegedni 1 csomag vaníliás cukorral. A tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük. Ezután a tejben kifőzzük a kanállal beleszaggatott habot, majd lecsepegtetjük, és egy tálba tesszük.
A mazsolát beáztatjuk a rumba.
A tojások sárgáját ízlés szerinti mennyiségű cukorral jól kikeverjük. A csokoládét vízgőz felettmegolvasztjuk, majd kicsit hűtjük, és a cukros tojássárgájához keverjük, keverés közben pici tejet öntünk hozzá, végül hozzákeverjük a pudingport és maradék tejet is.
A tejbe beleöntjük a rumos mazsolát, felforraljuk. Amikor már kezd forrni, állandó keverés mellett belecsorgatjuk a csokoládés-tojásos-cukros masszát. Pár percig kevergetve főzzük, majd a kifőzött hab tetejére csorgatjuk.Jól behűtve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.