A szobahőmérsékletű vajat géppel habosra keverjük. A cukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat fokozatosan hozzáadjuk, folyamatos keverés mellett. A tojásfehérjét külön is habosíthatjuk egy csipet sóval, ha valaki még lazább állagot szeretne elérni;így a felvert tojásfehérjéket a végén keverjük a masszába (de ha a tojás egészben kerül bele, akkor sem fog csalódást okozni).
Ezután belereszeljük a cukkinit, hozzáadjuk a felaprított csokoládét, és óvatosan elkeverjük. Külön tálba öntjük a lisztet, a sütőport és a zabpelyhet, egy kanállal összekeverjük, majd a cukkinis keverékhez adjuk, és összeforgatjuk.
Kivajazott, kilisztezett szögletes kenyérformába öntjük, majd előmelegített sütőben, 165°C-on kb. 50 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.